Sommarspel

En av de sakerna som är det absolut bästa med sommaren är att man som bekant kan vara ute och sola och bada samt spela en massa spännande spel och dylikt.

På stranden

När man är på stranden finns det en rad olika roliga lekar man kan sysselsätta sig med. En av dessa är strandpingis, eller strandtennis som vissa kallar det. I strandpingis behövs som i vanlig pingis inget bord för att spela utan det räcker med racket och boll, sedan är det bara att sätta igång och slå till varandra. En fördel med strandpingis är att man även kan stå i vattnet och spela, vilket kan vara skönt en varm sommardag.

En annan strandaktivitet som också är väldigt rolig är beachvolleyboll. Det går alldeles utmärkt att bara vara två stycken och passa till varandra på skoj. Ännu roligare blir det givetvis om man har ett nät och är några stycken som spelar i två lag mot varandra. Numera finns det nät för beachvolleyboll på många stränder och även på andra ställen för den delen, vilket gör att det inte är speciellt svårt att hitta någonstans att spela om man vill det.

Sportaktivitet

Minigolf är en annan mycket trevlig sommaraktivitet som alltid är kul, både för barn och vuxna. Minigolfbanor finns det gott om runt om i hela landet, så det är inte speciellt svårt att hitta en bana om känner för att gå en runda.

Ett annat trevligt spel om sommaren som även går alldeles utmärkt att spela hemma i trädgården är krocket. Andra exempel på spel som funkar bra i trädgården är bland annat boule och kubb.