Massvis med fotboll i höst

Hösten är här och för oss som gillar fotboll är det här verkligen en tid på året då man är som lyckligast. Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga och Ligue 1 drar alla igång vilket gör fotbollsschemat fullspäckat. Och då får man inte glömma Champions League och Europa League som också snart drar igång sina gruppspel.

Oavsett vilken liga du följer så finns det spännande aspekter att ta hänsyn till i alla.

Premier League ser som vanligt ut att inbegripa väldigt många lag som slåss om titeln. La Liga ser ut att bli en spännande batalj mellan storklubbarna Real Madrid och Barcelona. I Bundesliga blir det spännande att se om något lag kan utmana giganten Bayern München. Serie A ser ut att bli mer spännande än på många år då de gamla jättarna Milan och Inter värvat friskt och lag som Napoli och Roma ser starkare ut än på länge, och då får vi inte glömma Juventus som varit överlägsna de senaste åren. Slutligen har vi Ligue 1 där vi får se om Paris Saint-Germain är revanschsugna efter att Monaco vann ifjol. Värvningen av storstjärnan Neymar indikerar detta i alla fall.

Alla dessa ligor erbjuder massvis med stormatcher att titta på och det kan vara svårt att hålla koll på när alla matcher är. Det kan därför vara en god idé att skaffa en kalender så att du kan hålla på allt. Kalenderkungen har massor med olika kalendrar så du kan hitta den som passar dig bäst. Ha nu en trevlig fotbollshöst!