Snabba spel på nätet

Många som gillar att spela spel vänder sig ofta till detta när de har tid att spendera, oavsett om det är ett par timmar eller bara tjugo minuter. Men när man har lite tid över är det inte alltid lätt att hitta något att spela där man faktiskt kan åstadkomma något på den tid man har tillgängligt. Så här kommer ett par tips på spel som man kan spela en kort stund och fortfarande känna att man har spelat igenom något.

Tower Defense

Det finns massvis med Tower Defense spel idag och många är faktiskt helt gratis att spela. Dessa spel är ju vanligtvis uppbyggd i flertalet separata levlar och att spela igenom en tar sällan väldigt lång tid, men med mängden action man får på så kort tid kan de fortfarande kännas väldigt tillfredsställande. Nu kan det ju hända att man måste spela om en level mer än en gång för att hitta bättre placering av sina torn, men har man iallafall 10 minuter och är något rutinerad kan man helt klart klara en bana.

Spelautomater

Spelautomater, även kallade slots idag, är ju spel man normalt sett hittar på casinon, men det betyder inte att man måste spela för riktiga pengar. Det är minst lika lätt att hitta gratis slots där man kan spela utan att riskera något. Men så klart vinner man ju inga pengar heller om man spelar gratisversioner. En runda på en spelautomat tar ju bara sekunder så här har man ju garanterat tid för ett antal, oavsett vad man väntar på.

Hero Shooters

Har man dock lite mer tid över och är intresserad av något mer avancerat kan man vända blicken till den nya vågen av hero shooters. I denna kategori hittar man exempel som Battleborn, Paladins och Overwatch. Söker man specifikt ett ganska snabbt spel så är nog Paladins och Overwatch att föredra över Battleborn då matcher i Battleborn i regel tar längre än 30 minuter. Speltiden i Paladins och Overwatch är dock mer mellan 10 och 20 minuter, men kan ibland gå betydligt snabbare om det går riktigt bra för ett av lagen.