Träning för dig som spelar mycket spel

Om du spelar mycket spel så behöver du röra på dig för att orka med. Så klart så förstår vi fascinationen med spelandet och man kan lätt bli sittande och tiden bara rinner iväg. I förebyggande syfte så är träning bra för dig som spelar mycket spel.

Gör upp en plan då du kan kombinera din träning och ditt spelande. Likaväl som man har sitt schema i skolan så kan man göra ett schema för både spel, måltider och träning. Din kropp kommer inte att orka med att spela om du inte rör på dig. Det kommer att fungera till en början men efterhand så kommer det bli jobbigt. Om du ser till att du rör på dig ett par timmar i veckan fördelat på olika dagar så kommer du snabbt inse hur mycket spel du kommer att orka med.

Skaffa dig bra rutiner för både din träning och ditt spelande så kommer du att må så mycket bättre. Om du spelar sent på kvällen så se till att kliva upp lite tidigare än vad du vanligtvis brukar göra och ge dig ut för att träna. Det kan vara löpning eller om du väljer att gå på gym och träna. Det har inte så stor betydelse på vad du tränar utan huvudsaken att du tränar.