Börja med någon sport på äldre dar

Du kanske var en sportig typ i unga år men sedan du blev äldre och vuxen så kanske detta lades åt sidan för andra intressen. Det är aldrig försent att ta upp något intresse igen och du kan börja med någon sport på äldre dar.

Om du spelade ishockey som yngre så kanske inte de skridskorna du hade då passar idag. Ta och kolla in några nya som passar betydligt bättre än de gamla. Skridskorna är ett av de viktigaste saker du har när du ska spela ishockey. Ja, hjälm också förstås. Klubba och puck är ju en fördel att ha för att det ska bli något spel överhuvudtaget. Men om du har dessa saker så kan du samla ihop något gäng för att spela lite hockey.

Kolla upp med den lokala klubben om det finns någon istid över så ni kan spela. Lunchhockey ’r något som kan finnas på olika orter med hockeyintresserade personer. Kanske det går att kolla om man får vara med på något sådant. Har man tidigare erfarenhet av hockey så kanske det finns något veteranlag som man kan få vara med och spela hos. Vem vet kanske du gör ett stort intryck på laget och får en framträdande roll som hockeyspelare.

För många så är hockey på äldre dar ett sätt att röra på sig. Vintertid så kan det finnas uppskottade sjöar där man tillsammans med andra kan spela lite hockey för skoj skull. Se till att snöra på dig skridskorna och ge dig ut på isen igen, du kommer mest troligt att ångra dig om du inte tar tillfället i akt och få åka skridskor och spela lite hockey igen.