Roliga sportspel på nätet

Ända sedan internetspelen slog igenom har sportspelen varit en av de mest populära kategorierna. Det är mycket tack vare att det är så enkelt att komma igång med dem men också för att de erbjuder en sorts spänning du inte kan hitta hos de flesta andra spelen.

fotboll-online

Sportspelen påminner oss om riktig sport och det är anledningen till varför så många känner sig så tävlingsinriktade när de spelar sportspel.

Ett exempel på sportspel är de som är helt gratis. I fotbollsspelet Straffsparkar 2012 tävlar du mot andra länder i en straffsparksturnering. Här gäller det att välja rätt placering av bollen, hårdhet i skottet och höjd, något som är lättare sagt än gjort.

Det går också att spela sportspel om pengar. Soccer Safari är en spelautomat med inspiration från den afrikanska savannen. Spelet finns på ett flertal olika casinon. Här kan du se vilda afrikanska djur spela fotboll. Spelautomaten har fem hjul och har många funktioner som ska göra det roligare för dig att spela. En sådan funktion som lagts in i spelet är Wild-symbolerna, de gör det enklare för dig att få en bra rad. Wild-symbolen kan användas som den symbol du behöver för att få bra poäng. Om du till exempel vill ha tre i rad och redan har två gör wild-symbolen att du får tre.

En annan typ av sportspel du kan spela över nätet är de som du behöver betala för, som till exempel FIFA 13. De kan vara ganska dyra men då får du också den absolut bästa spelteknologin som finns på marknaden. I FIFA kan du utmana dina vänner och okända människor på en match över internet.