Det finns en spelautomat för alla

Spelautomater eller slots som de också kallas är en av de mest klassiska casinospelen. Du trycker på en knapp och ska försöka få likadana symboler för på så sätt vinna pengar. Svårare än så är det inte. Förutom att det är väldigt lätt att spela är det också väldigt kul.

Det finns mängder av olika slots med teman där det ena är mer galet än det andra. Vi ska idag titta närmare på några av dessa. Kom dock ihåg att det finns jättemånga som vi inte tar upp här, så om du inte hittar en ny favorit här är det bara att leta vidare. Din nya favorit slot finns där ute och väntar på dig.

Big Catch

För dig som gillar att fiska och drömmer om att håva in storvinsten är det här sloten för dig. Att ge sig ut på denna virtuella fisketur innebär en fantastisk spelupplevelse och om det nu skulle vara så att du inte är intresserad av fiske ska ändå inte oroa dig. Den här sloten är lika rolig ändå.

Sherlock Holmes

Sir Arthur Conan Doyles mästerliga detektiv Sherlock Holmes har nog de flesta kommit i kontakt med. För dig som gillar denna mysterielösare är detta en självklar slot att prova på.

Excalibur

Berättelsen om det omtalade svärd som enligt myten satt fast i en sten kretsar denna spelautomat kring. Slottet Camelot och Kung Arthur själv finns också med vilket gör den till en riktigt rolig spelupplevelse. Varför inte ge den en chans?